Havnemusiker - Robin Sørensen

Fra fredag til søndag er der havnefest, så der skulle være i weekenden være chance for, at smilet igen bliver fundet frem på det følsomme område.

Et blik ned over programmet fortæller om flere spændende indslag - dog uden at det for alvor bliver prangende. - Havnefesten er først og fremmest hygge med musik og kræmmerboder.

Desuden plejer der at være gang i den fredag og lørdag aften, hvor der er dansemusik med Robin Sørensen i det store festtelt, fortæller formanden, der har arrangeret festen.

Allerede fredag eftermiddag ankommer det ridende politik til havnen, og efter velkomsten fra havneudvalgets formand, åbner handelsboder og stadeplader.

Om aftenen er der fest i teltet. Alle dagene er der masser af musik forskellige steder på havnen, og lørdag morgen kan de mogenfriske nyde gratis morgenbord.

Senere på dagen kan man se lokale politikere i havnebassinet, og om aftenen er der igen fest i teltet, hvor Robin Sørensen spiller op. Søndag er der kajakopvisning, og så er der lejlighed til at nyde de dygtige dansere, der har vundet flere mesterskaber.