Bogudgiver - Bubber

I 2005 udgav Bubber Verdens Farligste Bog. Heri fortalte 20 børn om det, de var mest bange for: At gå i kælderen, slanger, krig og terrorister, børnelokkere - ja, en var ligefrem bange for franskmænd...

Børnenes angst blev taget alvorlig og fulgt af eksperters udtalelser om de forskellige emner. En vis jægersoldat med navnet B.S. Christiansen fortalte eksempelvis om frygten for at fare vild.

Siden bogudgivelsen har Bubber holdt foredrag, hvor han tager afsæt i bogen, og hvor han samtidigt støtter sig til sit arbejde i organisationer som Danida og Red Barnet.

Torsdag 15. november er turen så kommet til Sognegården, og lørdag 13. oktober begynder billetsalget i Dagli¿Brugsen.

Bubber - eller Niels Christian Meyer - vil tale ud fra stikordene positivitet, opdragelse og livsglæde.

Selv er han jo mere kendt som tv-vært end forfatter. Efter gennembruddet med Bubbers Badekar er det blevet til en stribe underholdningsprogrammer, heriblandt 11 år med Snurre Snups Søndagsklub, to overlevelsesture i vildmarken med B.S. Christiansen og en række Scenen er Din i bedste sendetid fredag aften på TV2.

Foredraget i Sognegården er arrangeret af Menighedsrådet, og billetprisen dækker kaffe og brød. Når Bubber har holdt sit foredrag, svarer han på spørgsmål fra de fremmødte.